Festivalul Pescaresc Delta din Carpati Doripesco

Detalii despre concursurile din 2011. Puteti sa va inscrieti direct aici..

Moderator: emil

marketing
Posts: 236
Joined: Wed Aug 10, 2011 3:47 pm

Festivalul Pescaresc Delta din Carpati Doripesco

Postby marketing » Wed Aug 24, 2011 2:16 pm

Doripesco SA va lansa in luna septembrie a acestui an brandul Delta din Carpati Doripesco printr-o suita de evenimente in toate locatiile sale atat de turism, cat si comerciale. Cel mai important dintre evenimente este insa Festivalul pescaresc „Delta din Carpati” din centrul orasului - Piata Sfatului.

Festivalul pescaresc „Delta din Carpati” din Piata Sfatului din Brasov va avea loc în perioada 9-11 septembrie 2011 si se va desfasura dupa urmatorul program:

Vineri
19.00 – 20.00 – Intro
20.00 – 20.40 – Lansarea oficiala cu discursuri din partea personalitatilor invitate
20.00 – 21.00 – Cocktail cu personalitatile din Brasov (organizat in cortul VIP)
20.40 – 22.00 – Concert de muzica usoara: Conexiuni si Compact.

Sambata
11.00 – 21.00 – Concursuri cu premii. Concerte de muzica usoara: Dalma & Band, Hi-Q, Speak Floyd.

Duminica
10.00 – 18.00 - Concursuri cu premii. Concerte de muzica etno si populara: Benone Sinulescu, Mariana Anghel, Laura Lavric.

Festivalul in ansamblul sau, inseamna dinamism, multa veselie, muzica buna, un festin culinar, dar si jocuri de lumini. In linii mari, cuvintele definitorii pentru cele trei zile de petrecere continua, sunt: distractie maxima, atmosfera incendiara, show si multa voie buna!
Attachments
FLYER FESTIVAL-newsletter.jpg
FLYER FESTIVAL-newsletter.jpg (26.43 KiB) Viewed 5184 times

marketing
Posts: 236
Joined: Wed Aug 10, 2011 3:47 pm

Re: Festivalul Pescaresc Delta din Carpati Doripesco

Postby marketing » Fri Oct 07, 2011 4:02 pm

Lansarea brandului Delta din Carpaţi - Doripesco

Doripesco a lansat brandul Delta din Carpaţi printr-un festival pescăresc organizat în perioada 9-11 septembrie 2011 în Piaţa Sfatului din Braşov.

Festivalul Pescăresc Delta din Carpaţi Doripesco a fost organizat nu doar cu scopul de a lansa noul brand sub care se vor comercializa produsele companiei, ci şi cu scopul de a promova în rândul consumatorilor peştele şi produsele din peşte ca alternativă sănătoasă la alimentaţia zilnică a fiecăruia dintre noi.
Doripesco a oferit participanţilor la festival numeroase produse din peşte precum: renumitul gulaş de peşte şi renumita saramură de crap, borşul de peşte, păstrăvul la grătar, păstrăvul tăvălit în fulgi de porumb, fish chips, mititei din peşte, chifteluţe din peşte şi multe altele.
Pe lângă savuroasele mâncăruri şi băuturi, participanţii s-au delectat cu show-urile live oferite de: Atomic, Conexiuni, Compact, Dalma & Band, Hi-Q, Speak Floyd, Benone Sinulescu, Mariana Anghel şi Laura Lavric. Toţi participanţii la eveniment au avut ocazia de a câştiga numeroase premii oferite de organizator.

La cocktailul oficial organizat în deschiderea festivalului au participat numeroase personalităţi de pe plan local şi naţional. Cu această ocazie, Doripesco a lansat noua gamă de produse – Delta din Carpaţi - ce se diferenţiază calitativ faţă de produsele comercializate până în prezent. „Este un pas din drumul pe care ni l-am propus să-l parcurgem, pentru a deveni competitivi pe plan judeţean, naţional şi european. DELTA DIN CARPAŢI DORIPESCO are de astăzi propriul său imn. Versurile din prima strofă imi aparţin şi vreau să ştiţi că ele conţin, de fapt, întreaga noastră poveste – cum ne-am născut, cum am crescut şi locul unde vrem să ajungem:
- În casele dumneavoastră – prin produsele pescăreşti,
- În viaţa dumnevoastră de zi cu zi – prin serviciile noastre (pescuit sportiv, birdwatching),
- Şi în inimile dumneavoastră – prin faptul că tot ceea ce facem, facem cu dragoste pentru natură, pentru oameni, în speranţa că armonia dintre ele să ne facă tuturor viaţa mai frumoasă, mai liniştită şi mai lipsită de griji şi răutăţi” (Dorin Crizbăşan, Director General).

Pe lângă schimbarea de ambalaj, produsele Delta din Carpaţi Doripesco au fost îmbunătăţite la nivel de reţete: „Strategia companiei noastre este de păstra linia produselor tradiţionale. Avem deja atestat pentru şase produse (salata de icre de crap, păstrăvul afumat, păstrăvul ardelenesc, batogul de novac, rulada păstrăvarului şi novacul afumat din Ţara Bârsei), iar pentru unul dintre ele (novacul afumat din Ţara Bârsei) suntem la un nivel avansat cu procedura de obţinere a Denumirii de Origine Protejată. Toate produsele comercializate sub brandul Delta din Carpaţi Doripesco respectă reţetele tradiţionale din Ţara Bârsei. Astfel, am eliminat din produsele afumate soluţia de fum şi am păstrat doar procedura de afumare cu rumeguş din lemn de fag şi frunze de ţelină, iar pentru produsele tartinabile am scăzut nivelul de conservanţi la un minim care să ne permită listarea în marile reţele de retail.” (Ruxandra Coc, Director de Dezvoltare).

„DELTA DIN CARPATI DORIPESCO reprezinta o parte din proiectul mare pe care astazi il propunem si la care noi am inceput deja sa lucram(în zona Râşnov, în zona Hărman şi în zona Dumbrăviţa). Ma bucur de faptul că avem alaturi de noi autorităţile locale, judeţene şi centrale pentru a le solicita sprijinul şi pentru a îndemna agenţii economici din judeţul nostru să contribuie la mărirea suprafeţei acestei delte. Ne-am gandit noi ca acest proiect ar putea fi intitulat OPRITI CAT MAI MULT APELE LA BRASOV. Este cunoscut faptul ca acolo unde este apa este si viata, iar Dumnezeu a lasat pasarile si pestii pentru a se bucura impreuna de acelasi loc, IAR NOI TOTI AR TREBUI SA INVATAM DE LA ELE CA PUTEM TRAI IMPREUNA IN ARMONIE, PACE SI LINISTE” (Dorin Crizbăşan, Director General).

marketing
Posts: 236
Joined: Wed Aug 10, 2011 3:47 pm

Re: Festivalul Pescaresc Delta din Carpati Doripesco

Postby marketing » Fri Oct 07, 2011 4:04 pm