CUPA EU & PRIETENUL MEU

Moderator: emil

Alex77
Posts: 0
Joined: Fri Jun 07, 2013 4:04 pm

Re: CUPA EU & PRIETENUL MEU

Postby Alex77 » Tue Aug 20, 2013 1:28 pm

Buna ziua, A fost un concurs foarte reusit din toate punctele de vedere, multumesc Organizatorilor, Sponsorilor acestui consurs, echipei de arbitrii, CASTIGATORILOR 1, 2, 3 si Captura si nu in ultimul rand Administratiei Doripesco.

Referitor la cele spuse de Dl Valiauto:

QUOTE
Felicitari echipei din Braila , de pe standul 14 care a dat dovat de super FAIR PLAY, AU FOST ADEVARATI VECINI! CEI DIN STANDUL 15, CEI CARE AU CASTIGAT LOCUL 2 SA LE FIE RUSINE!!!!
DESI ERAU CAP DE STAND SI PUTEAU SA SE CAMPEZE MAI LA DREAPTA UNDE NU MAI PESCUIA NIMENI, AU ALES SA PESCUIASCA LA LIMITA STANDULUI LOR LA MAI PUTIN DE 15 METRII DE STANDUL DIN STANGA!
UNQUOTE

cred ca de la soare i se trage, de la canicula de duminica dimineata. Domnule draga nu este frumos sa-i judeci pe altii cu atat mai mult cu cat nu esti bine informat. Cei de la LOCUL 2 au stat in dreapta mea respectiv pe standul 26 si nu au agatat pe nimeni, lucru care poate fi confirmat si de standul 27.
Cu deosebita stima,
Alex Ristea si Partener

bobby_cio
Posts: 0
Joined: Mon Jul 22, 2013 2:38 pm

Re: CUPA EU & PRIETENUL MEU

Postby bobby_cio » Tue Aug 20, 2013 1:34 pm

[quote="valiauto68"]Felicitari castigatorilor locului 1 si 3! au muncit si asta s-a vazut la final!
Concursul a fost ca intotdeauna un prilej de socializare, de formare de noi prieteni, testare de nada, si acumulare de experianta!

Din punctul nostru de vedere (Gheorghe Valentin si Pop Florin) a fost un concurs la care am muncit cat am putut, si ne-am simtit excelet ca de fiecare data cand venim la Doripesco pe balta 4. Am plecat super obosit ca intotdeauna, dar fericit!

Felicitari echipei din Braila , de pe standul 14 care a dat dovat de super FAIR PLAY, AU FOST ADEVARATI VECINI! CEI DIN STANDUL 15, CEI CARE AU CASTIGAT LOCUL 2 SA LE FIE RUSINE!!!!
DESI ERAU CAP DE STAND SI PUTEAU SA SE CAMPEZE MAI LA DREAPTA UNDE NU MAI PESCUIA NIMENI, AU ALES SA PESCUIASCA LA LIMITA STANDULUI LOR LA MAI PUTIN DE 15 METRII DE STANDUL DIN STANGA!
BAIETII DIN MIJLOC APROAPE CA NU AU PUTUT SA MAI PESCUIASCA, MAI TOT TIMPUL ERAU AGATATI BA DE NOI , BA DE CEI DIN DREAPTA!

Se pare ca o situatie similara s-a petrecut si la standul unde a pescuit Martin cu Colonelul. Martin pescuia doar de placere dar mi-a spus ca noaptea a scos betele pe mal si a doau zi a bagat doar un bat carew a fost si ala agatat de vecinii de stand.....


Multumim organizatorilor, si sponsorilor! Pepenii au fost exact ce trebuia dupa caldura de duminica!

p.s. Doar ca o parere personala ar fii bine ca data viitoare cand se mai organizeaza astfel de concursuri sa se limiteze numarul de locuri la cel la care se fac si concursurile de profesionisti, poate prin achitarea unui avans in prealabil pentru a nu se mai creea situatii neplacute de genul celei de mai sus![/quote]Domnule Valentin, tin sa va contrazic. Ocupantii locului 2 (Marcu Florin si Cioaca Bogdan) am fost pe standul 26 sector B si nu am fost sfarsit de sector. Cu atat mai mult, in dreapta noastra se afla standul 27 iar in stanga standul 25. Faceti o mare confuzie.

Cu stima,

Bogdan C

butadr
Posts: 8
Joined: Wed May 26, 2010 5:04 pm

Re: CUPA EU & PRIETENUL MEU

Postby butadr » Tue Aug 20, 2013 7:09 pm

Multumim pentru felicitari...As dori inca o data sa fac o rectificare si anume pe colegul meu de echipa il cheama Coman Virgil, nu Lucian, cum a aparut si pe diploma, dar in final nu asta conteaza..... :)
Pentru Valiauto65
Nu cred ca e vorba de cei clasati pe locul II, pentru ca ii cunosc personal si stiu ca au pescuit pe standul 25, oricum nu erau capat de stand si nici nu au pescuit pe partea cu Oltul, unde, din discutiile purtate cu Martin am inteles ca a fost inghesuiala mare.....
A fost un concurs greu si am ajuns acasa frant. Nici nu mai puteam sa imi misc bratele de la atata nadit cu cobra sau aruncat betele in apa. Nu pot sa imi imaginez cum rezista o echipa in ritmul asta 96 de ore, dupa parerea mea, la densitatea aia de peste, 24 ore e durata ideala pentru a da tot ce poti, eventual mai mult dar in echipa obligatorie de trei pescari pentru a da posibilitatea unuia dintre ei sa se odihneasca prin rotatie.
De asemeni vreau sa felicit echipa de pe standul 28, care de asemenea a dat dovada de FAIR PLAY, imprumutandu-ne un sac de pastrare pentru crapi in noaptea de sambata spre duminica, pentru a putea tine in siguranta pestii prinsi, riscand chiar sa ramana ei insisi fara saci de pastrare. De altfel, vorbisem cu echipa de arbitrii cerand o cantarire suplimentara (am auzit ca nu am fost singura echipa ramasa fara saci) si aici vreau sa multumesc cestora pentru raspunsul prompt.
Una peste alta, cu oboseala si cu neintelegerile minore inerente (inclusiv pe latura standurilor noastre a fost o neintelegere la inceput intrucat unii spuneau ca tablita cu numarul de stand marcheaza inceputul standului, altii sfaristul.....iar lamurirea a venit de la arbitrii, care au decis ca marcheaza mijlocul standului) a fost un concurs frumos si daca se va mai tine si o editie a doua promitem ca vom raspunde pozitiv...
P.S. Pentru admin...as dori daca se poate cateva din pozele facute de catre fotograful invitat, am cautat pe site-ul doripesco, la sectiunea albume dar nu e postat nimic, iar daca vor fi postate pe forum au rezolutie foarte slaba si nu pot fi preluate, ma gandeam la o varianta..... prin e-mail eventual sau pe un c.d. care sa poata fi ridicat (chiar si contracost) de la restaurant....
Subscriu propunerii de a efectua alte editii cu limitarea numarului de locuri si perceperea unui avans pentru siguranta organizatorului....

Alex77
Posts: 0
Joined: Fri Jun 07, 2013 4:04 pm

Re: CUPA EU & PRIETENUL MEU

Postby Alex77 » Thu Aug 22, 2013 9:51 am

buna ziua, felicitari Oragnizatorilor, Sponsorilor, Arbitrilor, castigatorilor de la Locul 1,2,3 si captura si nu in ultimul rand Administratiei Doripesco.

Pentru Dl Gheorghe Valentin referitor la mesajul: " CEI DIN STANDUL 15, CEI CARE AU CASTIGAT LOCUL 2 SA LE FIE RUSINE!!!!
DESI ERAU CAP DE STAND SI PUTEAU SA SE CAMPEZE MAI LA DREAPTA UNDE NU MAI PESCUIA NIMENI, AU ALES SA PESCUIASCA LA LIMITA STANDULUI LOR LA MAI PUTIN DE 15 METRII DE STANDUL DIN STANGA!
BAIETII DIN MIJLOC APROAPE CA NU AU PUTUT SA MAI PESCUIASCA, MAI TOT TIMPUL ERAU AGATATI BA DE NOI , BA DE CEI DIN DREAPTA!" cred ca i se trage de la canicula de duminica dimineata.

Domnule Vali, eu am stat pe standul 25, castigatorii de la LOCUL 2 pe standul 26 si nu a fost vorba despre asa ceva, lucru pe care il pot confirma si cei din standul 27 si nu aruncau nici departe ca se va incurce avand in vedere ca situatia mentionata se desfasura vis-a-vis:)))).

In primul rand nu este bine sa judecati pe cineva, in al doilea rand informati-va mai bine inainte sa aruncati cu vorbe asa in vant care va pot aduce un prejudiciu de imagine, daca ea exista.

Cu stima, Alex Ristea si Partener

bobby_cio
Posts: 0
Joined: Mon Jul 22, 2013 2:38 pm

Re: CUPA EU & PRIETENUL MEU

Postby bobby_cio » Thu Aug 22, 2013 7:35 pm

Domnule Valentin (valiauto68), va comtrazic. Ocupantii locului 2 (Marcu Florin si Cioaca Bogdan) am fost pe standul 26 (sector B) si nu am fost capat de sector. Am avut standul 27 in dreapta si standul 25 in partea stanga. Faceti o mare confuzie.
Tin sa felicit castigatorii (a fost o lupta foarte stransa) cat si ocupantii locului 3 si echipei care a reusit sa prinda captura concursului si nu in ultimul rand tin sa felicit organizatorii si administratorii acestui lac minunat.

Bogdan C.

larionl69
Posts: 1
Joined: Thu Apr 04, 2013 10:18 pm

Re: CUPA EU & PRIETENUL MEU

Postby larionl69 » Sat Aug 24, 2013 3:37 pm

Buna ziua,
Locul doi, ocupat de Bogdan Cioaca si Marcu Florin, au fost la standul Nr. 26. Au fost vecinii mei din stanga (eu fiind la stand 27) si in stanga lor era standul 25.
Vreau sa-i felicit cu aceasta ocazie. Felicitari la toti concurentii si organizatorilor. Nu au deranjat pe absolut nimeni, nici noaptea si nici macar cu vreun peste ratacit. Erau prea ocupati cu drilurile dese. E o confuzie.

valiauto68
Posts: 11
Joined: Mon Aug 30, 2010 1:14 pm

Re: CUPA EU & PRIETENUL MEU

Postby valiauto68 » Mon Aug 26, 2013 11:41 am

Confuzia este de partea mea si imi cer scuze ca i-am acuzat pe nedrept pe cei care au stat pe standul B... ca o fii 26, 27, 25 nu conteaza.

Atunci cei de pe standul 15 sant cei despre care vorbesc ! Nici nu mai conteaza ce loc au ocupat pe podium! aveau de ales unde sa pescuiasca si totusi au optat pentru deranjarea evidenta a echipei din stanga lor!