CUPA PRESEI

Moderator: emil

marketing
Posts: 236
Joined: Wed Aug 10, 2011 3:47 pm

CUPA PRESEI

Postby marketing » Mon May 04, 2015 12:46 pm

Doripesco, Mix Media Group, Monitorul Expres şi Trabucco au organizat sâmbătă, 02 mai 2015, cea de-a noua ediţie a concursului de pescuit pentru presă, „Cupa Presei-Doripesco”, care a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Roșu. La startul concursului au luat parte 24 echipe (fiecare echipă formată din doi membrii), atât din presa scrisă, cât şi din radio, televiziune și on-line: Radio 21, Radio ZU, Radio Braşov, Super FM, Radio România, KISS FM, DIGI 24, MIX TV, TVS şi RTT, Transilvania Expres, Monitorul Expres, Inside Brașov, Brașov 24 FUN, Buna Ziua Brașov, 7 Seri.

Toți participanții au fost foarte curajoși, înfruntând o vreme nu foarte plăcută, cu ploaie și vânt puternic, antrenându-se într-o competiţie fără egal, între trusturi. În total, s-au prins 96 peşti, dar mulți dintre concurenți au capturat şi frumoase exemplare de sturion, care au fost eliberate în deplină siguranță și fără a se puncta. Cantitatea totală prinsă a fost de 432,13 kg, cu o medie de 4,50 kg. Clasamentul final a fost următorul:
- Locul I: Radio 21 (Rotaru Ciprian și Macovei Lucian) – 67,70 kg
- Locul II: RTT (Tupa Nicolae și Tupa Cristian) – 66,95 kg
- Locul III: Radio ZU (Serbu Marian și Mazilu Daniel) – 49,12 kg
- Captură: Radio România (Ladarescu Nicolae și Cojocaru Ion) – 9,12 kg

„Cupa Presei-Doripesco” a devenit unul dintre concursurile cu tradiţie ale bălţii nr. 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Roşu, în cadrul acestuia întrecându-se an de an, trusturile din presa locală şi naţională. Fiecare ediție este inedită și de la an la an observăm că membrii presei tratează cu interes mai mare acest concurs, venind din ce în ce mai bine pregătiți și cu puternica dorință de a câștiga.