FISHING FOR A DREAM

Moderator: emil

marketing
Posts: 236
Joined: Wed Aug 10, 2011 3:47 pm

FISHING FOR A DREAM

Postby marketing » Fri May 22, 2015 10:53 am

FISHING FOR A DREAM - PROIECT UMANITAR

Scopul proiectului - Strângerea de fonduri pentru sprijinirea financiară a trei cazuri sociale: PETRU PUNGĂ, ECHIPA JUST DANCE, HOSPICE CASA SPERANȚEI - CONSOLIDAREA SERVICIULUI DE ÎNGRIJIRI PALIATIVE PEDIATRICE

PETRU PUNGă, 35 ani
„La vârsta de un an, în urma unui vaccin anti-polio am rămas paralizat de membrele inferioare, diagnosticul: sechele-poliomelită acută, iar din acel moment sunt utilizatorul unui fotoliu rulant.
Am descoperit sportul încă din școală și am început cu tenisul de masă; am practicat acest sport aproape 16 ani, fiind și vice-campion național. Am continuat cu basketul în fotoliu rulant; practic acest sport din 2006 și fac parte din clubul sportiv „Cumpără Responsabil Brașov”. În plus, reprezint și Echipa Națională Paralimpică de Bascket a României.
Aș avea nevoie de cât mai mult sprijin din partea celor care o pot face, pentru a-mi îndeplini visul, acela de a reprezenta România la jocurile Paralimpice la tenis de câmp, de la Rio 2016.”
În ceea ce privește tenisul de câmp, în 2012 Petru Pungă a ocupat locul 2 la campionatele naționale, în 2013 a ocupat locul 3 la campionatele naționale de simplu și locul 1 la proba de dublu, iar în 2014 a ocupat locul 1 la proba de simplu și la proba de dublu.
Scopul acestui proiect este de a-i oferi ocazia lui Petru Pungă să se afirme și pe plan extern, prin participarea la jocurile Paralimpice la tenis de câmp, de la Rio 2016.

TRUPA JUST DANCE
Mode H Europe 2015 ~ eveniment artistic european dedicat persoanelor cu dizabilități
Participarea țării noastre la această manifestare a pornit de la invitația pe care oficialitățile din orașul francez au adresat-o comunității locale, în baza înfrățirii existente între orașul Brasov și orașul Tours. Dorind ca România să fie reprezentată la acest eveniment de talie europeană, în 2010 Direcția de Servicii Sociale, prin intermediul Serviciului pentru Protecția Persoanelor cu Dizabilități, alături de Asociația ‘Sf Haralambie’ din Brașov, au pornit în căutarea unor tineri dornici să se exprime prin dans. Astfel, în urma mai multor preselecții organizate de către Directia de Servicii Sociale Brașov și sub supravegherea atentă a coregrafului Marius Grancea a luat naștere trupa Just Dance.
Trupa Just Dance este formată din 7 persoane cu dizabilități motorii și 7 dansatori profesioniști.
Proiectul se adresează tinerilor cu diferite dizabilități fizice confruntați cu izolarea informațională, fizică și emoțională, generată de imposibilitatea deplasării și integrării în societate, cauzată de barierele de mediu, de stereotipurile și de prejudecățile societății civile. Trupa Just Dance este un instrument de incluziune socială pentru persoanele cu dizabilități participante.
Trupa Just Dance luptă pentru participarea la forumul european Mode H Europe 2015 din Franța – orașul Tour, pentru a creea o perspectivă pozitivă a dizabilității în randul publicului larg și de a încuraja incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități, în special a celor cu deficiențe motorii.

Durata proiectului Mode H Europe 2015 este de 3 zile (22-24 noiembrie 2015).
Suma necesară pentru participarea la acest proiect internațional este de 6700 euro (suma include cheltuielile de transport și costumele pentru scenă). Cheltuielile de cazare și participare vor fi acoperite de către statul francez.

FUNDAȚIA HOSPICE CASA PERANȚEI - CONSOLIDAREA SERVICIULUI DE ÎNGRIJIRI PALIATIVE PEDIATRICE
În fiecare an, în România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. Pentru că preferăm să ne astupăm urechile când auzim de așa ceva, acești copii rămân de cele mai multe ori la stadiul de cifre în statistici. Dincolo de datele reci, sunt însă suflete fărmițate de durere. Și părinți fără puteri. Care nu mai pot împlini dorințe simple,...din lipsă de timp. HOSPICE reclădește copilării distruse și reface ziduri de apărare în fața bolii care retează aripi.  Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

HOSPICE Casa Speranței este singura organizație furnizoare de servicii de îngrijire paliativă pentru copii. Din cauza patologiilor diverse de boli rare, a incidenței crescânde a cancerului la vârste tot mai mici, numărul copiilor în nevoie de îngrijiri paliative este tot mai ridicat. Asociația Europeană de Îngrijiri Paliative (EAPC) estimează că la o populație de 250.000 de adulți, dintre care aproximativ o cincime sunt copii: 60-80 de copii vor suferi de o boală cu speranța de viață limitată (cancer sau alte boli rare), 30-40 de copii au nevoie de îngrijiri paliative specializate.

VEDETE PARTICIPANTE
- Bodo
- Falemi
- Ion din Romania
- Virgil Stanescu
- Valentin Uritescu
- Sorin Tofan
- Adrian Daminescu
- Constantin Cotimanis
- Invitat surpriză

CUM PUTEȚI AJUTA
-Toate fondurile strânse se vor împărți în mod egal între cele 3 cauze susținute
-Donațiile se pot face în contul RO39 BACX 0000 0004 4563 1001, cont in LEI, deschis la Unicredit Tiriac Bank – Asociația VIXIA
-Participând la Balul de caritate organiat pentru susținerea evenimentului la Hotel Kronwell Brașov
-Povestind prietenilor și cunoștințelor dumneavoastră despre acest eveniment. Orice SHARE contează!

În schimbul susținerii campaniei vă oferim posibilitatea apariției logo-ului firmei sau a produselor dumneavoastră pe toate materialele de promovare ale evenimentului:
-TV, radio
-Presa scrisă
-Online
-Toate materialele de promovare ale evenimentului (bannere, steaguri, tricouri, etc)

PARTENERI MEDIA
-Fishing and Hunting Chanel
-Realitatea TV
-TVR International
-NOVA TV
-Tavel MIX
-Kiss FM
-Monitorul Expres
-24 FUN
-Zile si Nopti
-Corona Press
-Cumpără Responsabil

ORGANIZATOR: DORIPESCO

CO-ORGANIZATORI:
-The Fishing & Hunting Channel
-Rotary Brasov Kronstadt

SPONSORI
-AMIGO & INTERCOST
-TATA NITU
-RAMPA
-GALLI GALLO

Mulțumim celor 9 pescari, care, alături de cei 9 invitați speciali, vor pescui pentru cele trei cauze nobile:
1. Marian Adespi
2. Laszlo Dalnoki
3. Farkas Arpad
4. Leontin Ardelean
5. Bogdan Cioaca
6. Mandita Marian Bogdan
7. Tambalic Florin
8. Doru Mailat
9. Adrian Coman

În același timp, dacă vă face plăcere, vă invităm pe aceeași pistă de concurs, Balta 4 (chiar dacă în afara competiției propriu-zise) ca împreună să creștem șansele atingerii nobilelor aspirații ale tenisman-ului Gigi Petru Pungă, Echipei "Just dance" și Hospice Casa Speranței. Donația dvs. (200 ron/pers) va fi aprieciată.

Donațiile tuturor prietenilor care vor să sprijine această acțiune, se pot face în contul de mai jos:
ASOCIATIA VIXIA
CUI: 26553519
Cont: RO39BACX0000000445631001
Unicredit Tiriac Bank Brasov