“ O COPCA, UN VIN FIERT, EU SI-UN RAPITOR”

Detalii despre concursurile din 2010. Puteti sa va inscrieti direct aici...

Moderator: emil

emil
Posts: 162
Joined: Sun Apr 11, 2010 12:00 pm

“ O COPCA, UN VIN FIERT, EU SI-UN RAPITOR”

Postby emil » Sun Apr 11, 2010 1:40 pm

“ O COPCA, UN VIN FIERT, EU SI-UN RAPITOR”
editia a III a
2010


Dorinta puternica de a ne reintalni cat mai devreme in an cu cei dragi noua, a generat concursul “ O copca , un vin fiert, EU si-un rapitor” si pentru ca feedbackul editiilor anterioare a fost unul surprinzator de placut, Doripesco a continuat traditia lansand invitatia la cea de a treia editii, prin intermediul revistelor ,,Aventuri la Pescuit” , a ,,Revistei lu’ Peste” si a forumului Doripesco.

DATA: Duminica 31 Ian , Ian. 2010
Locatia: Baza piscicola Doripesco ( Rotbav,Bv)

Intalnirea participantilor si cafeaua de dimineata : ora 8, ,,Sala acvariului”)
Concursul se va desfasura intre orele: 9:00-16:00
Decernarea premiilor ( Gratar pe malul baltii) Ora 16:30
Organizator: managementul Doripesco ( Posibili sponsori)
Inscrierile se fac la tel/fax 0268-481-581 sau office@doripesco.ro
Taxa: 50 Ron

Regulamentul:
Fiind primul concurs din 2010, de reintalnire, este un concurs cu reguli simple:
-Fiecare pescar isi alege locul pe balta.
-Distanta dintre pescari va fi de minim 15 m. Se vor face maxim 2 copci/pescar.
-Se va pescui cu doua undite;
-Puteti folosi mormasca sau dandineta (pana la 3 cm) /momeala vie.
- pestele se va cantari;
-pescarul se poate muta in orice loc liber de pe balta, DACA GHEATA PERMITE!
-in ordinea tragerii la sorti, pescarii vor intra pe balta si isi vor face copcile - pastrand o distanta minima.
-Sistemul de pescuit va fi EXCLUSIV catch and release.

Sunt invitati : TVR 2, Antena 1, National Tv, Mix tv, Rtt Brasov, Aventuri la pescuit, Revista lu’ Peste, Realitatea Tv, Prieten cu Natura.

Fiind la inceput de an va dorim toturor sa fiti puternici,sa depasiti orice crize traversati, sa fiti sanatosi, iar “pestisorii de aur” pe care ii veti elibera la Doripesco sa va indeplineasca cele mai indraznete dorinte.

emil
Posts: 162
Joined: Sun Apr 11, 2010 12:00 pm

Re: “ O COPCA, UN VIN FIERT, EU SI-UN RAPITOR”

Postby emil » Fri Apr 30, 2010 8:32 am

"O copca, un vin fiert , EU si un rapitor"
Editia a III-a


Cea de a 3-a editie a concursului "O copca, un vin fiert, EU si un rapitor" a avut loc in ultima zi a lui Gerar, intr-o zi de Duminica cand, dupa un cod galben de frig, rasuflam usurati ca gerul a fost mult mai ingaduitor cu noi toti: organizatori, pescari si spectatori ai concursului.
Pe lista de inscriere avem aproximativ 60 de pescari, insa din experienta stim ce surprize pot aparea.... Unii se razgandesc, altii se confrunta cu probleme, altii uita sa anuleze inscrierea, iar altii si-au dorit prea putin ca sa si ajunga.
Cafeaua fierbinte asteapta participantii ca de obicei in sala acvariului. Sala se umple repede, chiar foarte repede si devine neincapatoare. Surpriza! ...nu sunt 60 sau mai putini... ci 74 nerabdatori pescari din: Targoviste, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Sfantul Gheorghe, Brasov. Nu putem decat sa ne bucuram ca acest concurs, care a luat nastere din simpla dorinta de a ne revedea cu prietenii nostrii pescari cat mai repede in an, devine TRADITIE, iar numarul participantilor este de la an la an mai mare.
Printre pescari avem si castigatorii editiilor anterioare si nu putem sa nu ne intrebam "Oare campionul primei editii va lua iar o stiuca de 9.700 kg?", "Oare d-na Cristina Malutan va avea din nou cea mai mare cantitate? Reprezentanta a firmei de articole de pescuit CRIS CROS, d-na Malutan a fost la aceasta editie mult mai mult decat un simplu participant, a fost sponsorul celor mai importante premii: I, II si III.
Valoarea unui concurs o dau participantii: in echipa de arbitraj avem un arbitru special, Tata Nitu, modelul tuturor pescarilor indiferent de stil de pescuit sau de varsta. Si nu suntem singuri: avem echipa d-lui Roibu – TVR 2 – "Pescar Hoinar" ca partener media si pe dl. Victor Tarus de la Pescar Modern / Pescar la Crap. Alaturi de Cris Cros avem si fratii Popa – reprezentanti ai firmei de articole de pescuit CLAUMAR din Bucuresti, care in amintirea ultimei partide de pescuit la Doripesco s-au aratat bucurosi sa sponsorizeze si ei acest concurs. Ne intrebam: putem fii mai norocosi??? Vreme buna – pescari multi, oameni de valoare in jurul nostru, sponsori pentru premii, gheata groasa, ...iar asta nu e tot: pentru ca suntem in Ardeal cu siguranta lucrurile nu se opresc aici: avem tuica, avem vin fiert si, pentru ca de buna organizare s-a preocupat si vanatorul companiei DORIPESCO, insusi directorul general Dorin Crizbasan avem si o delicioasa tocanita de vanat gatita chiar pe malul baltii de bucatarul restaurantului Doripesco, cu mamaliguta si muraturi asortate de iarna.
Totul parea de partea noastra, anticipam un super concurs... insa ceva anume a fostimposibil de planificat: rapitorii n-au participat decat atat cat sa ne lase posibilitatea sa putem acorda premiile importante si cateva mentiuni. De ce oare?! N-au putut raspunde nici cei mai profesionisti pescari... Ca si organizatori ne incearca tristetea, la final. Ne doream, firesc, sa se prinda mult peste. Insa, privind in jur si vazand bucuria celor care pentru o zi au iesit din case pentru a fi din nou pe balta tragem concluzia ca frumusetea acestei editii a concursului a constat tocmai in bucuria reintalnirii cu atatia pescari care au plecat cantand ca la finalul unui meci de fotbal "La revedere, va spunem La Revedere...La Revedere...va spunem La revedere...". Sa fi fost un meci egal? Pescari – Rapitori 0-0??? Poate ca da ... Insa a fost un meci frumos, chiar daca cu multe ratari (puteam avea o captura frumoasa daca incepatorul pescar Calin Ciurte nu scapa stiuca ridicata pana la gura copcii, el nereusind sa intepe stiuca, montura fiind foarte fina, fir de 12 cu carlig de 10 rosu, stiuca venind la boarta.). Si n-a fost singura ratare importanta... Cristinei Malutan i-a rupt firul, alt pescar avea des trasaturi insa n-a reusit sa fructifice nici una, iar altuit pescar i-a plecat montura 4 m, pe sub copca insa a castigat RAPITORUL.
Retrasi la "baza", la Cabanuta de pe Balta 4 unde ne astepta premierea si masa se trag concluziile: Ceea ce ne-a reunit pe toti acum, aici este PASIUNEA... pasiunea care a spart gheata. Cu ce am ramas? Cu amintirile unei partide de pescuit de iarna ... Toti participantii au primit medalii, diplome, iar premiantii au primit si cate o Revista "Pescar Modern" sau "Pescar la Crap", alaturi de catalogul de prezentare al firmei CRIS CROS).

Finalistii:
Premiul I Ganju Mihai ( Norocosul care a ademenit din trestie stiuca )
Premiul II Asandei Alin
Premiul III Rares Boieriu
(* locurile I, II si III au fost sponsorizate de firma CRIS CROS Brasov)
Locul IV Stefan Laurentiu - Premiul sponsorizat de CLAUMAR Bucuresti

Premii speciale:
*** Sponsorizate de CLAUMAR Bucuresti si COTNARI
1. Premiul pentru cel mai tanar participant: Razvan Dumitru
2. Premiul pentru cei mai multi pesti Daniel Palici – Brasov
3. Premiul de popularitate: Cristina Malutan

Mentiuni:
Adrian Mihaiu - Brasov
Lucian Bardas - Sf Gheorghe
Comsa Toni - Targoviste
Popa Claudiu - Bucuresti
Popa Marius - Bucuresti

emil
Posts: 162
Joined: Sun Apr 11, 2010 12:00 pm

Re: “ O COPCA, UN VIN FIERT, EU SI-UN RAPITOR”

Postby emil » Fri Apr 30, 2010 8:34 am

Ceva amintiri...

5.jpg
5.jpg (25.56 KiB) Viewed 6003 times

4.jpg
4.jpg (22.88 KiB) Viewed 6003 times

3.jpg
3.jpg (22.31 KiB) Viewed 6003 times

2.jpg
2.jpg (26.07 KiB) Viewed 6003 times

1.jpg
1.jpg (22.51 KiB) Viewed 6003 times