INCIDENT NEGATIV

sigur sunt lucruri care se pot imbunatati ... asteptam sugestii.

Moderator: emil

marketing
Posts: 237
Joined: Wed Aug 10, 2011 3:47 pm

INCIDENT NEGATIV

Postby marketing » Tue Jul 16, 2013 3:27 pm

Dragi pescari, dragi organizatori de concursuri si dragi administratori de balti,

Atunci cand managementul Doripesco a decis sa se alature tuturor celor care construiesc si dezvolta pescuitul sportiv in Romania ( “prinzi si eliberezi “) a fost o decizie bazata pe admiratia pentru pasiunea generata de acest minunat sport, pe respectul pentru pescarii de azi si ai generatiilor viitoare si nu in ultimul rand pe respectul pentru natura!

Pe Balta 4, in mai 2012 s-a inregistrat recordul mondial la densitate piscicola: 24 744,80 kg – 96 de ore- 24 de echipe, ceea ce a reprezentat o mandrie nationala si o bucurie pentru fiecare pescar care are oportunitatea de a-si petrece o zi de pescuit pe renumita balta.

Placerea pescuitului sportiv incepe si se termina cu drillul: cu cat pestele este mai mare, cu atat si drillul este mai spectaculos, iar noi, impreuna cu pescarii care au acelasi respect pentru peste, am facut toate eforturile ca acesti pesti sa se intoarca mereu in balta, in conditii de maxima siguranta, motiv pentru care in mod obligatoriu echipamentul include si salteaua de primire + spray-ul dezinfectant. De asemenea, fara exceptie la fiecare iesire de pe perimetrul fermei piscicole toti pescarii accepta controlul la toate bagajele in semn de onestitate si grija ca tot pestele sa ramana in acea balta.

Asa au facut ieri, 14 IULIE si cei doi membrii ai Clubului Doripesco, fratii KISS: KISS LEVENTE CSABA si KISS ATTILA ROBERT, care la finalul partidei de pescuit au solicitat agentilor Doripesco controlul de rutina, cu seninatetea oamenilor cinstiti, insa chiar daca bagajele si masina au fost „curate”, in perimetrul in care de obicei este roata de rezerva, acum se afla o punga de plastic cu UN CRAP DE 3, 200 kg.

Ce au pierdut? Ce au castigat? Si ce a fost mai important pentru ei?

Cu siguranta nu vor mai fi acceptati nicioadata pe vreuna din Baltile Doripesco. Poarta noastra este inchisa definitiv celor care nu ne respecta valorile si principiile pe care le promovam. Mai mult decat atat, vom transmite tuturor colaboratorilor nostrii datele lor, astfel incat sa putem sa pastram in siguranta PESCUITUL SPORTIV astfel incat si generatiile viitoare sa se poata bucura de satisfactiile drillurilor si relaxarea in natura in conditii civilizate, alaturi de oameni onorabili.

Reactiile pescariilor au aparut instant:

1. Sărut mâna Doamna Coc,
Oricum o bila albă paznicilor că nu s-au lăsat duşi de nas! Eu sunt încă "la servici" ,adică pe vapor,acum la Philadelphia, dar la începutul lui august ajung acasă şi începem activitatea la baltă. De abia aştept mai ales că m-am utilat corespunzător aici în State. Toate cele bune! Bogdan Glod.

2. Doamna Ruxandra aveti toate felicitarile si sprijinul celor de la Otto Fishing Team Ploiesti si Fair Play Fishing Club Bucuresti ptr exemplul si grija de care ati dat dovada in respectarea regulilor din pescuitul sportiv ( C&R). Sunt optimist si sper ca viitorul carpfishing-ului romanesc sa se canalizeze dupa promovarea si mediatizarea acestor exemple negative pe toate sait-urile de specialitate. Felicitari incaodata. Am luat in evidenta numele pescarilor respective. O zi buna, fire intinse si salutari Doripesco! Otto

3.Buna ziua,
Multumesc pentru mail. Sambata 13 iulie am fost pe balta 4 la doua standuri de ei ( ei au venit mai tarziu, probabil la 24 de ore). Chiar nu ma asteptam sa existe astfel de evenimente si cu atat mai putin din partea lor. Sper ca aceasta isprava sa nu se reflecte negativ asupra celorlalti membrii Doripesco. Va felicit pentru ceea ce faceti pentru pescuitul sportiv si imi permit cu aceasta ocazie sa va rog sa curatati de buruieni zona parcarii si scarile de acces . Multumesc.

Cu stima,
ADRIAN MANOLE

4.Buna ziua,

Am luat act de aceste fapte si noi cei din Sibiu si suntem indignati. Cum sa-ti bati joc de cel care te primeste in casa iar tu sa-l furi. Pentru ca noi ne simtim ca si cum ne-ati fi invitat in casa dumneavoastra, ne-ati tratat corespunzator iar drept multumire pentru toate acestea, am plecat cu o lingurita de argint drept amintire!
Felicitari lui Cristi & Cristi care ca de fiecare data isi fac datoria.

Cu toata stima,
Sorin Rotariu – Excel Carp Fishing - Sibiu

5. Buna ziua,

Pacat, imi pare rau ca la nivelul la care ati ajuns prin tot ceea ce ati facut si ati realizat in acest minunat loc – Balta 4- se mai intampla astfel de cazuri. O mentalitate este foarte greu de schimbat, dar eu am un principiu : respectandu-i pe cei din jur, te respecti pe tine. Normal ar fi ca DORIPESCO sa fie respectat asa cum sunt respectati toti cei care ii calca pragul, dar cum nimic nu este perfect pe lumea asta, mai sunt si cazuri ca cel de jos. Eu unul sper ca ele sa fie pe cale de disparitie.
Felicitari Admin Doripesco.
Alex,