Pareri si sugestii

sigur sunt lucruri care se pot imbunatati ... asteptam sugestii.

Moderator: emil

Sorin
Posts: 0
Joined: Fri Oct 19, 2012 8:05 am

Re: o bataie de joc

Postby Sorin » Fri Oct 19, 2012 8:26 am

[quote="marius_mky"]Nu am pescuit pe baltile Doripesco dar sincer nu mai am ce calca pe ceva ce inseamna DORIPESCO. Sa va povestesc o intamplare patita astazi la Pastravaria Doripesco: am venit impreuna cu un prieten sa luam masa acolo. Rezultat:
1. comanda a fost onorata in 50 min: 2 portii de pastravi
2. o portie complet rece a trebui reincalzita
3. nota de plata a fost TOTAL NESIMTITA! 2 pastravi 37 RON, lapte cafea 0,5 RON :), lamaie 100g- 0,8 RON. In total 82 RON pentru 2 portii de pastravi, o bere si o cafea :)

Calatoresc destul de mult in Europa dar este prima oara in viata in care ma simt jecmanit in asa hal. Chiar sa se mai poata intampla asa ceva in Romania! Nota de plata se face la "portie". Eu am comandat de 17 RON si pe nota apare 37 RON! Am fost taxat cu 2.1 portii :)
Pacat de locatie si de amenajare. Daca o tineti in acest mod sigur veti pierde din ce mai multi clienti.[/quote]


Stimati domni,
nu sunt pescar şi nu mă dau în vânt după peşte dar, în drumul meu spre capitală am hotărât să mă opresc la Casa Păstrăvului să mă delectez cu un peşte. În prima zi am consumat un platou de peşte (22 RON) care a fost gustos şi o servire excelentă. Am plecat cu o impresie bună cu hotărârea ca la întoarcere să poposesc în acelaşi loc. După 2 zile, am revenit, 18 octombrie, iar de această dată am hotărât să comand o ciorbă de peşte şi "un păstrăv la grătar". Ciorba a fost foarte bună însă la a doua porţie ... în loc de UN păstrăv la grătar am primit DOI păstrăvi PANE. Am sesizat greşeala dar nu sunt un tip pretenţios aşa că am făcut doar o fină aluzie la sfârşitul mesei la care chelneriţa (amândouă chelneriţele foarte serviabile şi drăguţe, nici un cuvânt de scădere) a recunoscut greşeala şi şi-a cerut scuze. Am plecat cu convingerea că a fost o greşeală pardonabilă. Surpriza a venit după câteva ore, când am fost nevoit să fac "opriri dese", o seară agitată cu stomacul în pioneze. Din fericire nu a fost vorba de o enterocolită ci de faptul că peştele a fost alterat ... ceea ce m-a mirat foarte tare fiind vorba de o pescărie!!! După care am aflat că, peştele care nu e proaspăt este foarte greu de făcut la grătar - aceasta să fie cauza servirii păstrăvilor pane şi nu la grătar?!
Data viitoare să mai opresc pentru un peşte la grătar? Mulţumesc. Am uitat, într-adevăr mi se pare cam mult 32 RON pentru cei doi păstrăvi.