DORIPESCO, ÎN ARMONIE CU NATURA!

ANUNT DESCHIDERE PROIECT

 

Dezvoltarea si modernizarea sectiei de procesare peste a S.C. Doripesco Prod S.R.L.

ANUNT DESCHIDERE PROIECT
„Dezvoltarea si modernizarea sectiei de procesare peste a S.C. Doripesco Prod S.R.L. prin achizitia de echipamente si utilaje performante” în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit 2007 – 2013, Masura 2.6 – „Investitii in procesare si marketing”.


S.C. DORIPESCO PROD S.R.L.  cu sediul în Hălchiu, str. Bisericii, nr. 224, judeţul Braşov anunţă începerea din 24 septembrie 2010 a proiectului „Dezvoltarea si modernizarea sectiei de procesare peste a S.C. Doripesco Prod S.R.L. prin achizitia de echipamente si utilaje performante” în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit 2007 – 2013, Masura 2.6 – „Investitii in procesare si marketing”.
      Valoarea totală a proiectului este de 1.982.949,05 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 1.599.152,46 lei. Proiectul este cofinanţat în proporţie de 59%, prin Fondul European pentru Pescuit cu suma eligibilă nerambursabilă de 943.499,95  lei.
    
Obiectivele proiectului „Dezvoltarea si modernizarea sectiei de procesare peste a S.C. Doripesco Prod S.R.L. prin achizitia de echipamente si utilaje performante”:
•    Cresterea calitatii produselor obtinute in sectia de procesare prin achizitionarea de echipamente si utilaje inalt-tehnologizate;
•    Specializarea si perfectionarea resurselor umane existente in cadrul societatii si angajarea unui numar suplimentar de 6 persoane;
•    Cresterea cifrei de afaceri cu mai mult de 40% in primul an de la implementarea proiectului;
•    Diversificarea si cresterea productiei de sortimente de peste ( 29 sortimente);
•    Dezvoltarea retelei de distribuire a produselor dn peste prin achizitionarea de 2 masini de transport;
•    Respectarea standardelor de calitate impuse de legislatia nationala si europeana in domeniu.
Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni de la data semnării contractului de finanţare (24.09.2010).
Managementul proiectului este asigurat de către directorul comercial al S.C. DORIPESCO PROD S.R.L., doamna Coc Ruxandra-Laura, în calitate de manager de proiect, împreună cu echipa desemnată din cadrul companiei.

Coc Ruxandra-Laura
Director comercial
Data emiterii: 19.10.2010.

Copyrights © 2015. All Rights Reserved. Powered By Expert Online