DORIPESCO, ÎN ARMONIE CU NATURA!

Anunt privind inchiderea proiectului:„Dezvoltarea şi modernizarea secţiei de procesare peşte a S.C. Doripesco Prod S.R.L. prin achiziţia de echipamente şi utilaje

 

Dezvoltarea şi modernizarea secţiei de procesare peşte a S.C. Doripesco Prod S.R.L.

 

S.C. DORIPESCO PROD S.R.L.  cu sediul în Hălchiu, str. Bisericii, nr. 224, judeţul Braşov anunţă încheierea proiectului „Dezvoltarea şi modernizarea secţiei de procesare peşte a S.C. Doripesco Prod S.R.L. prin achiziţia de echipamente şi utilaje performante” în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit 2007 – 2013, Măsura 2.3 – „Prelucrarea şi comercializarea peştelui”.
      Valoarea totală a proiectului a fost 1.977.147,25 lei, din care valoarea totală eligibilă a fost de 1.594.473,59 lei. Proiectul a fost cofinanţat în proporţie de 59%, prin Fondul European pentru Pescuit cu suma eligibilă nerambursabilă de 940.739,42  lei.
     Obiectivele proiectului „Dezvoltarea şi modernizarea secţiei de procesare peşte a S.C. Doripesco Prod S.R.L. prin achiziţia de echipamente şi utilaje performante” au fost:
•    Creşterea calităţii produselor obţinute în secţia de procesare prin achiziţionarea de echipamente şi utilaje înalt-tehnologizate;
•    Specializarea şi perfecţionarea resurselor umane existente în cadrul societăţii şi angajarea unui număr suplimentar de 6 persoane;
•    Creşterea cifrei de afaceri cu mai mult de 40% în primul an de la implementarea proiectului;
•    Diversificarea şi creşterea producţiei de sortimente de peşte ( 29 sortimente);
•    Dezvoltarea reţelei de distribuire a produselor din peşte prin achiziţionarea de 2 maşini de transport;
•    Respectarea standardelor de calitate impuse de legislaţia naţională şi europeană în domeniu.
Rezultatele proiectului:
•    Achiziţie de echipamente, utillaje şi dotări – 56 pozitii ( 75 bucati);
•    Creare de noi locuri de muncă – 6 locuri de muncă;
•    Realizarea auditului financiar;
•    Realizarea activitaţiilor de publicitate şi diseminare a proiectului.
Perioada de implementare a proiectului a fost de 22 luni de la data semnării contractului de finanţare (24.09.2010 – 24.07.2012).
Managementul proiectului a fost asigurat de către directorul comercial al S.C. DORIPESCO PROD S.R.L., doamna Coc Ruxandra-Laura, în calitate de manager de proiect, împreună cu echipa desemnată din cadrul companiei.

Coc Ruxandra-Laura
Director comercial
Data emiterii: 16.07.2012.

Copyrights © 2015. All Rights Reserved. Powered By Expert Online