Anunțuri

Anunț public

Agentia pentru Protectia Mediului Brasov anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de revizuire a autorizatiei integrate de mediu pentru S.C. Doripesco Prod S.R.L. pentru activitatea desfasurata la punctul de lucru din jud. Brasov, com. Crizbav, sat Crizbav, DE 687/7, nr. cadastral 103703. Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre C.A.T., intrunit in data de 08.01.2018 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov.

Decizia de revizuire a autorizatiei integrate de mediu se va afisa la sediul Primariei Crizbav si Agentia pentru Protectia Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.rosi a titularului de activitate www.doripesco.ro. Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, din Brasov, str. Politehnicii nr. 3 sau electronic la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.si la Ministerul Mediului la fax: 021 2071 102 (in termen de 30 de zile de la data primului anunt public).

Contactati-ne

0268 481 682