Anunțuri

Anunt public

„Agentia pentru Protectia Mediului Brasov anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru SC DORIPESCO PROD SRL pentru activitatea Ferma ingrasare suine, desfasurata pe amplasamentul din localitatea Crizbav, DE 628/7, f.n, judetul Brasov.
Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre ale Colectivului de Analiza Tehnica, intrunit in data de 18.01.2016 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov.

Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu se va afisa la sediul Primariei Crizbav si al Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si a titularului de activitate. Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Observatiile publicului se pot transmite in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, localitatea Brasov, str. Politehnicii nr. 3, jud. Brasov sau electronic la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si la Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice la fax 021 4089615 (in termen de 30 de zile de la data primului anunt publi

Contactati-ne

0268 481 682