Apă minerală plată Armonia

Tu cum îți găsești starea de bine?

Armonia este un produs nou pe piata romaneasca, nascut din dorinta si nevoia societatii in ansamblul ei, de a-si gasi echilibrul si calmul interior, de a se reintoarce la natura si puritate. Corpul uman reprezintă 70% apa, de unde rezulta importanta consumului unei ape care te face sa te simti impacat cu tine insuti, într-o perfecta armonie cu propriul corp si suflet, redandu-ti echilibrul si calmul interior.

Zona de provenientă a apei Armonia este reprezentata de izvorul Valea Bogatii, aflat in zona Padurea Bogatii, judetul Brasov. Cadrul natural al acestei zone este mirific, parca rupt din basmele copilariei, o rezervatie naturala de tip faunistic, floristic și geologic, care se afla in partea centrală a muntilor Persani, pe teritoriul nord-estic al județului Brasov.

Padurea Bogatii reprezintă o zonă cu pășuni, dar si una din cele mai importante păduri de foioase din tara, cu o alcatuire predominanta de fag, gorun si carpen. Fauna foarte bogata si diversificata este bine reprezentata de vertebrate: cerb, urs, lup si ras, dar si nevertebrate.

Principiul de baza, care sta la baza companiei Doripesco, este reprezentat de calitatea produselor si serviciilor. In plus, sustinem un stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata, naturaletea si calitatea produselor fiind principala noastra carte de vizita, indiferent ca vorbim despre produsul apa, sau produsele din peste.
doripesco
Pe tot parcursul activitatilor pe care le-am desfasurat am urmarit sa Invatam oamenii ca sunt raspunzatori de sanatatea propriei vieti, dar si sanatatea familiilor din care fac parte. Din acest motiv, tot ceea ce consumam se rasfrange asupra sanatatii noastre si ne poate afecta pe termen lung.

Compania Doripesco se află într-un proces continuu de dezvoltare – cercetare, motiv pentru care vom continua această lupta pentru constientizarea si responsabilizarea populatiei cu privire la alimentatia si stilul de viata sanatos.

Contactati-ne

0268 481 682