Piscicultură multifuncțională
La baza întregii activități Doripesco se află conceptul de piscicultură multifuncțională. Aceasta presupune realizarea întregului lanț comercial: producția materiei prime (fermele piscicole) – producția produselor finite (secția de procesare pește) – comercializarea și distribuția produselor finite (restaurantele Doripesco, magazinele proprii, rețele de distribuție tradiționale și IKA)
Ramura de piscicultură cuprinde:
- 2 ferme piscicole de crap, care totalizează o suprafaţă de cca. 320 ha luciu de apă;
- 1 fermă de sturioni (nisetru);
- 2 păstrăvării;
- secţie de procesare peşte prin intermediul căreia Doripesco oferă clienţilor produse din peşte tradiționale, după reţete de zeci de ani, atestate ca produse tradiţionale.
- 6 magazine pentru comercializarea peştelui şi a preparatelor din peşte.
Brandul Delta din Carpaţi – Doripesco este construit pe elemente care subliniază apropierea de natură: mediul natural în care trăieşte peştele cu o multiplicitate diversă de plante, animale şi păsări; aria naturală protejată (Sit Ramsar şi Sit Natura 2000); hrănirea peştelui cu cereale de cea mai bună calitate.
Delta din Carpaţi - Doripesco înseamnă, în al doilea rând, pește creseut în mediu natural controlat și hrănit cu cereale de cea mai bună calitate.
Delta din Carpaţi - Doripesco înseamnă, în al treilea rând, peşte de primă prospeţime. Produsele Doripesco beneficiază de materie primă prospeţimea întâi, provenită din mediul natural.
Delta din Carpaţi - Doripesco înseamnă, în al treilea rând, peşte de primă prospeţime. Produsele Doripesco beneficiază de materie primă prospeţimea întâi, provenită din mediul natural.
Vezi site-ul www.deltadincarpati.ro
Specialități pescărești
Produs în Delta din Carpați
Întreaga gamă a produselor Doripesco (atât produsele tartinabile, cât şi cele afumate) reprezintă o categorie premium, cele mai bune produse din peşte, existente pe piaţa românească. Calitatea superioară este dată în special de ingredientele folosite: materie primă prospeţimea întâi şi ingrediente naturale (lemn de fag pentru afumarea conform tradiţiei, condimente și ulei de cea mai bună calitate).