Piscicultură multifuncțională

doripesco
La baza întregii activități Doripesco se află conceptul de piscicultură multifuncțională. Aceasta presupune realizarea întregului lanț comercial: producția materiei prime (fermele piscicole) – producția produselor finite (secția de procesare pește) – comercializarea și distribuția produselor finite (restaurantele Doripesco, magazinele proprii, rețele de distribuție tradiționale și IKA)

Ramura de piscicultură cuprinde:

  • 2 ferme piscicole de crap, care totalizează o suprafaţă de cca. 320 ha luciu de apă;
  • 1 fermă de sturioni (nisetru);
  • 2 păstrăvării;
  • secţie de procesare peşte prin intermediul căreia Doripesco oferă clienţilor produse din peşte tradiționale, după reţete de zeci de ani, atestate ca produse tradiţionale.
  • 6 magazine pentru comercializarea peştelui şi a preparatelor din peşte.
doripesco

Brandul Delta din Carpaţi – Doripesco este construit pe elemente care subliniază apropierea de natură: mediul natural în care trăieşte peştele cu o multiplicitate diversă de plante, animale şi păsări; aria naturală protejată (Sit Ramsar şi Sit Natura 2000); hrănirea peştelui cu cereale de cea mai bună calitate.
Delta din Carpaţi - Doripesco înseamnă, în al doilea rând, pește creseut în mediu natural controlat și hrănit cu cereale de cea mai bună calitate.
Delta din Carpaţi - Doripesco înseamnă, în al treilea rând, peşte de primă prospeţime. Produsele Doripesco beneficiază de materie primă prospeţimea întâi, provenită din mediul natural.

Vezi site-ul www.deltadincarpati.ro
doripesco

Specialități pescărești
Produs în Delta din Carpați

Întreaga gamă a produselor Doripesco (atât produsele tartinabile, cât şi cele afumate) reprezintă o categorie premium, cele mai bune produse din peşte, existente pe piaţa românească. Calitatea superioară este dată în special de ingredientele folosite: materie primă prospeţimea întâi şi ingrediente naturale (lemn de fag pentru afumarea conform tradiţiei, condimente și ulei de cea mai bună calitate).
doripesco
doripesco
doripesco
doripesco
doripesco
doripesco
doripesco
doripesco
doripesco

Lista magazine unde se comercializează specialități pescărești Doripesco

Contactati-ne

0268 481 682